Pierwsze zdjęcie ze Świętym

dnia

20131208-204529.jpg

Poszliśmy sobie na Food Market. Lubimy tak chodzić od stoiska do stoiska i próbować różnych przysmaków. Zasadniczo wychodzi to drożej niż gdybyśmy poszli do jakiejś restauracji, ale w takich miejscach jest wyjątkowy klimat. I pyszne żarcie. Spotkaliśmy Gieno Mientkiewicza, który na kanale Kuchnia+ prowadzi program „Przez dziurkę od sera”, i który nam trochę swojej wiedzy zaprezentował. Był najlepszy w mieście hummus, który serwuje ciocia Magda pod szyldem „I love hummus” i pyszne hamburgery ze S’poco loco Tomasza Jakubiaka, również z kanału Kuchnia+ nam znanego. Miniówka zasmakowała w serniku bezglutenowym z malinami. Darła się, że chce więcej i więcej. A kurtka teraz znowu idzie do prania, bo cała jest w malinach. Na szczęście zanim się cała wysmarowała zdążyła zapozować ze Świętym Mikołajem.

Dodaj komentarz